Bu hafta güzellik ve moda dünyası 2018 Emmy Ödül Törenlerine kilitlendi. Çünkü hepimizin bildiği gibi, trendleri ödül törenleri belirliyor. Aynı zamanda, tasarımcılar, sezon renklerini ve modellerini tanıtmak için ödül törenlerini kullanıyor.

Ben de sezonun saç ve makyaj trendlerini incelemek adına 2018 Emmy Ödül Töreninin en çok beğenilen görünümlerini derledim.

Jessica Biel

Beyaz elbisesi, doğal tonlarda ve hafif yapılmış makyajı ve dalgalı açık saçları ile gecenin en dikkat çeken ismi Jessica Biel oldu. Her zaman sade bir tarzı olan Jessica Biel, bu gecede de sağlıklı ve natürel bir görünüm ile bütün abartı saç ve makyajları geride bıraktı.

Scarlett Johanson

Doğal dalga verilerek şekillendirilen kısa sarı saçları ve pastel renkli ışıltılı göz makyajı ile Scarlett Johanson dikkat çeken isimler arasındaydı. Özellikle göz makyajındaki yoğunluk ve dikkat çeken renklerinden dolayı cildini ve dudaklarını nude tonlarda bırakmış olması, görünümünü kusursuz hale getirdi.

Dikkat çeken göz makyajı tercih ettiğiniz günlerde, yüzün kalan kısmını doğal bırakarak güzel ve fresh bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Sarah Catharine Paulson

En son Ocean’s 8 filminde izlediğimiz, Sarah Catharine Paulson kırmızı dudakları, derinlik verilmiş gözleri ve alttan toplanmış saçları ile ödül gecesinde en güzel kadınlar arasında yer aldı.

Kristen Bell

Gecede en çok beyaz elbiseler, toplanmış ve abartısız saçlar ve nude makyajlar vardı. Kristen Bell’de aynı akıma uyarak, smokey eye göz makyajı ve abartısız saçları ile çok güzeldi.

Miley Bobby Brown

Stranger Things dizisinin Eleven karakteri Miley Bobby Brown, hafif dalgalar ile şekil verilmiş saçları, sadece yüzünü renklendiren makyajı ve tatlı kabarık elbisesi ile yaşının ve gecenin hakkını verdi. Yaşıtlarına ilham kaynağı oluşturan küçük oyuncu, yaşı ilerledikçe güzelliği ve tarzı ile dikkat çekeceğinin sinyallerini bu gecede verdi bence.

Heidi Klum

Yıllar geçse de en güzel kadınlar arasında anılmaya devam eden Heidi Klum, ödül gecesinde de güzel saçları ve dikkati gözlerde toplayan makyajı ile gecenin popüler görünümden birine sahipti.

2018 Emmy Ödül Töreninde dikkat çeken görünümleri inceleyip yılın saç ve makyaj trendleri olarak yorum yapmamız gerekirse; doğal ve dalgalı saçlar ve cildi sağlıklı gösteren hafif makyajlar şeklinde özetleyebiliriz. Yani doğal olmanın en güzel olduğu günlere devam ediyoruz.

İlginizi çekebilir!



Simge Kamacı

1991 yılında, Ankara’da doğdu. 2014 yılında, lisans eğitimini burslu olarak girdiği Başkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Mezun olduktan sonra, inşaat sektöründe hizmet veren Rönesans Holding bünyesinde 2,5 yıl çalıştı. Eğitim hayatı boyunca özellikle kimya derslerine fazlasıyla ilgi duydu. Kozmetik ve bakıma olan ilgisini, kimyaya, tepkimelere ve bileşimlere olan ilgisi...



BLOOM SHOP