Numerolojiye göre evrende yaşanan her olayın sayısal bir açıklaması ve bir mantığı var. Yani yaşanan hiçbir olayın rastlantı değil, geçirilen her zamanın bir nedeni ve amacı var. Herkesi etkileyen bu mistik düzen, her yeni sene ile değişiyor ve yeni bir “evrensel sene” doğuyor. Her evrensel senede, dünyada yaşayan herkesin enerjisi o seneye özel hesaplanan rakam tarafından etkileniyor. 1’den 9’a kadar olan her rakam da kendine ait bir tema ve rezonansı beraberinde getiriyor. Evrensel bilincimizin 2021 senesinde hangi temalarda olacağını bilmek, kişisel duygu ve düşüncelerimizi anlamamızda ve kararlarımızı daha doğru bir şekilde almamızda bize yardımcı olabilir. İşte 2021 numeroloji rehberi! 

İlginizi çekebilir: Evrensel Enerjinin Denge Merkezleri: Çakralar

2021’in evrensel senesi: 5 

Her yeni yılın evrensel senesi oldukça kolay bir matematik hesabı ile bulunuyor. 2+0+2+1 işlemi bize 2021’in ortak sayısının 5 olduğunu gösteriyor. Numerolojiye göre 5 sayısı dengesizlik anlamına geliyor. Bu enerji beraberinde sınırları aşma isteğini, yeni keşifleri, yaratıcı fikirleri, maceracı, umursamaz ve risk alan bir tavrı getiriyor. Bir başka deyişle 2021 bize beklediklerimizi değil, aklımızın ucundan bile geçmeyenleri getiriyor.

Bu değişken ve uçarı enerji uzun zamandır özlemle beklediğimiz eğlence, değişim ve yeniliğin de habercisi oluyor. 5 aynı zamanda “aşırı” anlamına geldiği için cinsel deneyimlerin, sosyalleşmenin ve maceranın bolca yaşanacağı, 2020 senesinin adeta “katarsis”i olacak bir sene bizi bekliyor.

Canlı ve yenilikçi “5” 

5 sayısı toplumsal olarak özgürlüğün ne demek olduğunu tekrardan keşfedeceğimiz ve kişisel bağımsızlığa sahip olmak için yapılması gerekenleri yapacağımız bir seneye işaret ediyor. Sağlıklı bir bedende, finansal açıdan iyi durumda olmanın verdiği özgürlük hissinin bir anda beliremeyeceğini, isteklerimiz ve bağımsızlığımız için uğraş vermemiz gerektiğini anlayacağımız bir yıl olacak. 5 sayısının enerjisi geride bıraktığımız sene yaşanan dramatik değişimleri daha rahat anlamamızı sağlarken artık işe yaramayan, eski düşünce modellerini ve kalıplarını arkamızda bırakmamızı sağlayacak. 

“5” evrensel senesini en iyi şekilde geçirin.

Meraklı Ol.

Toplumsal olarak yeni vizyonların ve fikirlerin benimseneceği, 5 rakamının değişken ve hayalperest enerjisinin yönettiği 2021 senesinde, sadece düşüncede kalmayan ve aksiyona dökülen yeni fikirler ve riskler iyi sonuçlarla karşılaşmamızı sağlayacak. Aynı zamanda “deneyim”i simgeleyen 5 rakamı, üzerinde düşünülmüş ve mantıkla alınmış yenilikçi adımların, değişen bakış açılarının ve hatta sıra dışı yaklaşımların en karlı çıkacağı bir senenin tabanını oluşturuyor. 

Odaklan. 

Yeni fikirlerin ve değişimlerin kalıcı olabilmeleri sadece büyük küçük demeden tüm işlerin yapılması ve sorumluluk alınması ile başarılabilir. 2021 senesine damgasını vuracak yenilikçi fikirlerin ve değişimin sürdürülebilir gerçekliklere dönüşmesi odaklanma, sistematik çalışma, dikkat ve emek ile sağlanabilecek.

İlginizi çekebilir: Meditasyon ve Konsantrasyon Arasındaki Güçlü Bağ

Dengesizliği kabullen. 

Dengesizliğin rakamı olan 5, eğlenceli ve heyecan verici olsa da spontane ve kontrolsüz bir enerji de yayıyor. Bu rakamın kaotik enerjisini pozitif bir yöne çekmek, değişimleri yeni bir gözle kabul etmekle, adapte olmakla ve gereğini yapmakla sağlanabilir. Esneklik ve adapte olabilme 2021 senesinin en ön plana çıkan yetenekleri olacak. 

Samimiyeti tekrardan keşfet.

Aşırılıkların rakamı 5, 2020 senesinde dramatik bir şekilde sınırlanan, bu nedenle de oldukça özlenen fiziksel yakınlaşmaların zirveye çıkacağı bir enerji yaratıyor. Davranış ve duyguları çoğunlukla eğlence ve sosyalleşme hissinin yöneteceği aynı zamanda herkesin hayatında fiziksel deneyimlere daha çok yer vereceği bir sene olacak. 

İlginizi çekebilir: Numeroloji ve Cinsellik: Rakamların Seks Hayatınıza Etkisi





BLOOM SHOP